fbpx

Panettone di Dolce&Gabbana

De Pre-sale is gestart!

Bekijk hieronder het assortiment. 
Vanaf 18 november op te halen in onze winkel óf laat het thuis bezorgen met DHL!

Panettone Mandorle (1000 gr - Azzurro)

Art.nr. 10044
€47.99
Verwerking van Italiaanse wijn en amandelschaafsel
Op voorraad
1
Productgegevens

Panettone met Siciliaanse Amandelen

Deze Panettone heeft een heerlijke basis van Siciliaanse vruchten (zonder rozijnen) met een heerlijke verwerking van Italiaanse likeurwijn en is bedekt met amandelschaafsel. Geheel op basis van natuurlijke producten. De Mandorle is ook verkrijgbaar in een variant met rode accenten (foto 4). Het blik van deze Panettone heeft een diameter van 25 cm en is 17 cm hoog en wordt geleverd met bijbehorende Dolce&Gabbana shopper tas.

Ingrediënten:
Panettone: Zacht tarwebloem, rozijnen (18%), boter, amandelenglazuur (11%) (vers schuureiwit, suiker, rijstmeel, amandelmeel (7,7%), zetmeel gemodificeerd, smaakstoffen), suiker, verse schuur eieren, vers eidooier, natuurlijke gist (bevat tarwemeel), kristalsuiker (3%), Siciliaanse amandelen (Amygdalus communis L.) (3%), "likeurwijn Terre Siciliane BGA", Siciliaanse honing, invertsuikerstroop, sinaasappelpasta (sinaasappelschil, suiker, glucosestroop, citroensapconcentraat), emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, cacaoboter, magere melkpoeder, zout, natuurlijk vanillearoma. Kan sporen bevatten van andere noten, soja en lupine.

Bewaring:
Bewaar in een koele en droge omgeving (max 20 ° C) in de originele verpakking, uit de buurt van fel licht en hitte. Het product behoudt zijn structurele eigenschappen tot het einde van zijn houdbaarheid.

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 1671 kJ / 398 kcal
Vetten: 17 gr
waarvan verzadigd: 9,4 gr
Koolhydraten: 52 gr
waarvan suikers: 41 gr
Eiwit: 8,1 gr
Zout: 0,30 gr



Bewaar dit product voor later

Nog even rustig over nadenken?
Download onze e-brochure! 👇

Wat is Panettone?

Panettone is een Italiaanse luxe brood met een oorsprong uit Milaan, vaak gevuld met gekonfijte vruchten én chocolade. Het heeft een luchtige structuur en wordt gebakken in een hoge ronde vorm. Maar deze Panettone is extra bijzonder. Fiasconaro is een bekende Patisserie in Sicilië sinds de jaren 50. De samenwerking tussen de creativiteit van Dolce&Gabbana en het vakmanschap van Fiasconaro resulteert in een uniek recept: een typische panettone uit Milaan gecombineerd met de invloeden vanuit Sicilië. Een ambachtelijk product gemaakt op geheel natuurlijke wijze met een stijl- en betekenisvol design. De prachtige kleurrijke patronen op de blikken zijn geïnspireerd door decoratieve motieven van de traditionele Siciliaanse (paard)karren en de karakters van traditionele poppentheaters.
Een bijzonder prachtig product dat als echte blikvanger in iedere kamer opvalt!



Benieuwd naar de bereidingswijze?